У Лисянському лісгоспі запрацював ялинковий базар

У Лисянському лісгоспі запрацював ялинковий базар

У Лисянському лісгоспі розпочав роботу ялинковий базар. У цьому році на підприємстві планується реалізувати 600 новорічних ялинок. Це сосни і ялинки, що вирощені і заготовлені лісівниками на спеціальних плантаціях. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Для безперервного забезпечення споживачів новорічними деревцями, щороку в Лисянському лісгоспі створюють близько трьох гектарів таких плантацій. Станом на сьогодні площа плантацій новорічних ялинок на підприємстві становить 25 га. Крім того, у Лисянському лісництві зростають площі посівів сосни кримської, з яких у 2017 році заплановано створити новорічні плантації.
Одночасно з заготівлею та реалізацією ялинок, державною лісовою охороною підприємства здійснюється робота з охорони хвойних насаджень від незаконних вирубок, згідно графіка, погодженого спільно з правоохоронними органами.

Лисянські лісівники закликають не чинити браконьєрства, а придбати у них спеціально вирощену та підготовлену до свят гарну новорічну ялинку за помірною ціною.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x