Тренер «Черкаських Мавп»: гра буде важкою

Тренер «Черкаських Мавп»: гра буде важкою

Сьогодні «Черкаські Мавпи» продовжать серію домашніх ігор. Після трьох важких матчів проти «Будівельника», «Азовмаша» та «Донецька» на черкасців очікує поєдинок проти «Дніпра-Азота». Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі клубу.

Хоча в турнірній таблиці дніпродзержинці опинилися на тринадцятому місці, в черкаській команді розуміють, що це випадковість, яка не відображає рівень гри команди-суперника. Виїзна перемога над «Говерлою» та успіх у домашньому матчі проти «Дніпра» підняли азотівців з підвалин турнірної таблиці. Відразу після цього відбувся бойовий матч азотівців проти «Будівельника» та кубкова звитяга над «Одесою». Всі ці дають підстави зробити висновок, що «Азот» зараз абсолютно не та команда, яка була на старті сезону.

Певні зміни відбулися і у складі команди-суперника. Замість травмованих Корочкіна та Пацациї в Дніпродзержинськ приїхали американці – Маккінтош та Райт. Не можна сказати, що новачки стали лідерами «Азота» у своїх перших матчах, але свіжості та агресії команді Кобзистого вони вже ж додали. Однак найбільшу загрозу помаранчево-чорним несуть не вони. Фахівці радять «Мавпам» остерігатися іншого американця – Дональда Сімса – найрезультативнішого гравця Суперліги. У середньому за гру Сімс здобуває 21.2 очки!

Щодо «Черкаських Мавп», то команді однозначно потрібна лише перемога. І в турнірному, і в психологічному значенні цей успіх помаранчево-чорним просто необхідний. Нехай з боями, але останні три матчі «Мавпи» програли на власному паркеті, тому їм є за що реабілітовуватися. До того ж саме «Азот» завдав «Мавпам» поразки у грі «Кубка Венето» і не дав черкасцям заволодіти першим трофеєм сезону.

Ще не на сто відсотків відновилися після травми Сокур та Чумаков, але і на цих гравців тренерський штаб розраховує. Натомість, вже давно в основній групі працює Олексій Чигринов, який може завтра вийти на майданчик проти своєї колишньої команди. За словами головного тренера «Черкаських Мавп» Максима Міхельсона, гра буде важкою. На його думку, важливо буде не дати зіграти у свій баскетбол лідерам «Дніпра-Азоту».

– «Азот» зараз не виглядає аутсайдером чемпіонату. Та й раніше я не міг би йому віддати таку роль. Складалося таке враження, що цій команді чогось зовсім трохи не вистачало. Зараз вона знайшла свій баланс, задля цього варто подивитися останні чотири матчі. Особливо важливо завтра вдало зіграти проти Сімса, це дуже сильний виконавець. Окрім власної результативності, він ще й командний гравець і не виконує зайвих власних атак. Ми це розбирали з хлопцями, подивимося, як з ним впораються наші захисники. Та й, окрім лідера, всім відомі захисні можливості Малдроу. Маккінтош та Райт – абсолютно нові гравці у чемпіонаті, тому ще не зрозуміло, чого від них можна очікувати, та й молоді гравці суперника прогресують разом з командою. Словом, матч буде дуже складний, думаю, від того і цікавий для вболівальників», – зауважив Максим Міхельсон.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x