Уманчанин продав крадений планшет майже задурно

Уманчанин продав крадений планшет майже задурно

В місті Умань з магазину продажу мобільних телефонів чоловік вкрав з вітрини планшет та втік. Хоча продавець магазину помітила зникнення коштовного товару лише за кілька годин, правоохоронцям таки вдалося знайти і крадія, і вкрадене. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі міліції.

Про крадіжку її крамниці правоохоронцям повідомила 30-річна місцева жителька продавець мобільних телефонів. Жінка розповіла, що коробка з планшетом лежала на вітрині. У відділі з продажу мобільних телефонів в той день було багато покупців. За спілкуванням із відвідувачами вона не помітила як зник планшет. Його відсутність виявили, коли поновлювали товар.

Досить швидко працівники міліції встановили, що крадіжку скоїв 42-річний раніше судимий уманчанин. Досить швидко чоловікові вдалося вкрадену річ та витратити виручені кошти. Правоохоронцям вдалося знайти і покупців. Вони розповіли слідству, що придбали гаджет за досить вигідною ціною.

Наразі досудове розслідування триває. Чоловікові загрожує покарання у вигляді накладення штрафу або виправними роботами на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x