Мюзикл «Ромео + Джульєта» представлятимуть у Палацу молоді

Мюзикл «Ромео + Джульєта» представлятимуть у Палацу молоді

26 грудня 2015 року о 16.00 у Великому залі Палацу молоді представлятимуть мюзикл «Ромео + Джульєта». Історію кохання продемонструють учасники творчих колективів та окремих виконавців міського Палацу молоді.
– Концепція заходу – мюзикл від молоді до молоді, але сподіваюсь, що даний формат зацікавить різновікову категорію глядачів, – розповідає директор Палацу молоді Нодарі Росопідзе. – Першочерговим завданням було залучення якомога більшої кількості талановитої молоді нашого міста та творчих колективів Палацу молоді. Спочатку в планах було створити рок-оперу за мотивами знаменитої п’єси Шекспіра, але в процесі роботи зійшлися, що це буде мюзикл. Режисер проекту Ярослав Литвин, він же і керівник театру «На горі», який бере участь в роботі над мюзиклом «Ромео + Джульєта». Окрім них, задіяні в проекті рок-гурт «LA» (керівник Сергій Юрчик), два танцювальних колективи Палацу молоді «Арт- Денс» (керівник Марина Гаркава) й «Імпульс» (керівник Людмила Воропай) та вокальна студія «Viva» (керівник Анастасія Бутовська). Слід зауважити, що нам вдалося залучити також і учасників «Арт-простору», які неодноразово проявляли свої таланти в рамках однойменного молодіжного проекту Дашу Ольшевську та Дашу Костенко. А ще для глибшого сприйняття мюзиклу ми розширили простір, переформатувавши зал та сцену. Глядач таким чином стане співучасником дійства, де звучатиме жива рок-музика, та матиме можливість повністю зануритися в події, які розгортатимуться перед ним.

Тож, всіх поціновувачів шекспірівської історії кохання запрошують до Палацу молоді (Сумгаїтська, 12) у суботу, 26 грудня, на мюзикл «Ромео + Джульєта».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x