Діти в лікарнях отримали подарунки від Святого Миколая

Діти в лікарнях отримали подарунки від Святого Миколая

Цього року Святий Миколай знову завітав до лікарень Корсунь-Шевченківського, Городищенського, Шполянського та Катеринопільського районів. Більше 60 маленьких пацієнтів, яких хвороба привела напередодні свята до лікарняної палати, отримали подарункові фруктові набори – банани, гранати, апельсини, ківі та інші фрукти.

Цього року свято припало на суботу, коли більшість дітлахів батьки забирають зі стаціонару додому. Тож Святий Миколай вітав малечу напередодні, щоб подарунки вчасно змогли отримати більше дітей.
«До багатьох людей мого покоління Святий Миколай у дитинстві не приходив. Тим не менш, я одразу сприйняв це свято, коли почали відроджувати традиції. Адже це день дитячої радості, дива й подарунків, – говорить народний депутат Геннадій Бобов, який уже декілька років поспіль допомагає Святому Миколаю на Черкащині. – Мені здається, що саме в цих закладах його прихід викликає найбільше позитивних емоцій, адже, погодьтеся, дуже прикро хворіти на свята. Дитячі посмішки – це найбільший скарб у світі. Вони несуть нам усім море радощів, добра й гарного настрою! Мені дуже приємно, що цьогоріч вони знову з’явилися на обличчях малечі».

Також за сприяння Геннадія Бобова подарунки до дня Святого Миколая отримала родина Василя Юрійовича та Любові Вікторівни Куртів із села Павлівки Канівського району, які виховують чотирьох прийомних дітей. Цього року в сім’ї поповнення – брати Олександр 4-х років і Богдан 11-ти років. Від народного депутата дітлахи отримали до свята ігри, фрукти, солодощі й книги.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x