Черкаський фахівець викладатиме у Національній школі суддів України

Черкаський фахівець викладатиме у Національній школі суддів України

Фахівець апеляційного суду Черкаської області викладатиме у Національній школі суддів України. Про це «Нова Доба» дізналася в Апеляційному суді Черкаської області.

Національна школа суддів України запросила начальника відділу інформаційно-документального забезпечення апеляційного суду Черкаської області Юлію Баранько стати однією з викладачів дистанційного навчального курсу для прес-секретарів судів «Комунікація судів з громадськістю».

Також Юлія Баранько стала співрозробником цього курсу, авторський колектив якого складається з представників Національної школи суддів України, Ради суддів України, прес-центру судової влади, Верховного суду України, Вищого адміністративного суду та інших судів України.

23 грудня відбулося перше засідання робочої групи з розробки зазначеного курсу. Цей курс навчання в Національній школі суддів України покликаний підготувати сучасних високоефективних фахівців для судової влади, здатних успішно комунікувати.

Курс створюється у співпраці Національної школи суддів України та Проекту USAID «Справедливе правосуддя» і міститиме як теоретичні матеріали, так і практичні завдання, які виконуватимуться індивідуально та у групах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x