Працівники Кам’янського лісгоспу привітали дітлахів зі святами

Працівники Кам’янського лісгоспу привітали дітлахів зі святами

Новорічні свята – найулюбленіші для всіх поколінь. Та найбільш яскраві враження від них, звичайно ж, отримують діти. Немає нічого щирішого, ніж дитяче сприйняття всього чарівного: прихід Святого Миколая, Діда Мороза, подарунки під ялинкою, новорічні персонажі на дитячому ранку, море солодощів і сюрпризів. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Все це отримали дітки працівників Кам`янського лісгоспу. Святкові ранки для малечі організував профспілковий комітет підприємства, за всебічної підтримки та сприяння директора лісгоспу Віталія Вереса.

Організатори свята підготували для дітлахів справжнє театральне дійство – цікаві конкурси, загадки, хороводи, всі разом у чарівній атмосфері співали пісні, танцювали, декламували вірші. Та найбільше радості діти отримали від появи найулюбленіших казкових гостей – Святого Миколая, Снігуроньки та Баби Яги, які безпосередньо брали участь у розважальних заходах.

Лісівничо-новорічні ранки були проведені для дітей працівників усіх підрозділів підприємства. І, звичайно, яке ж свято без подарунків – дітки, що були присутні на заходах, отримали солодкі гостинці від Святого Миколая.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x