Тренінги з медіаграмотності проводять у Черкаському національному

Тренінги з медіаграмотності проводять у Черкаському національному

Студентка ННІ української філології та соціальних комунікацій Анастасія Моргун провела тренінг з медіаграмотності для всіх бажаючих. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Учасники не просто слухали тренера, а брали активну участь в обговоренні важливих питань, які стосуються сьогоднішньої журналістики. Підсилили вплив на процес сприйняття інформації підготовлені студенткою наочні матеріали та відеоролики.

– Особисто для мене такі заходи дуже важливі, бо я майбутній журналіст. Сьогодні всі дізналися про те, що таке фейки, що таке пропаганда, що таке агітація, чим агітація відрізняється від пропаганди. Було надзвичайно цікаво!, – зазначила магістрантка Ольга Хорошко.

Задоволена тим, що відвідала тренінг і студентка 2-го курсу Аліна Тимченко: «Сьогодні я дізналася багато нового. Відтепер перевірятиму подану ЗМІ інформацію ретельніше».

Тренінг проходив у рамках проекту «Програма медіаграмотності громадян», за підтримки глобального фонду миру та безпеки, Міністерства внутрішніх справ і міжнародної торгівлі Канади, а також Академії Української Преси, Irex та StopFake. Це вже не перший захід у Черкаському національному, який навчає раціонально «подорожувати» інформаційним простором України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x