Житель Шполянщини убив свою літню матір

Житель Шполянщини убив свою літню матір

Будучи напідпитку, під час сімейної сварки 37-річний син штовхнув матір, яка впала, вдарившись головою об піч, і померла на місці. Чоловіка затримано працівниками поліції, за вчинене йому загрожує ув’язнення до 15 років. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Інформацію про вбивство правоохоронцям повідомили медики швидкої медичної допомоги. 86-річну літню жінку з тілесними ушкодженнями вони виявили в будинку, куди прибули на виклик. На голові вбитої судово-медичний експерт зафіксував ушкодження у вигляді гематоми, яка могла утворитись від удару. Спілкуючись із сусідами, працівники поліції дізнались, що ввечері в день убивства до них приходив син потерпілої, який був напідпитку та чимось стривожений. Він їм сказав, що його мати померла, після цього чоловік пішов у невідомому напрямку. Під час проведення розшукових заходів правоохоронці затримали 37-річного чоловіка на одній із вулиць села.

Чоловік зізнався у вчиненні кримінального правопорушення. Розповів, що ввечері прийшов до матері додому, де у них відбулась сварка під час якої він штовхнув її. Жінка не втрималась і впала на підлогу, вдарившись головою об піч. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Слідчим відділенням Шполянського відділення поліції відкрито кримінальне провадження та підозрюваній оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x