«Черкаські Мавпи» зіграли з уболівальниками у футбол!

«Черкаські Мавпи» зіграли з уболівальниками у футбол!

Баскетбольні щити на футбольні ворота – гравці «Черкаських Мавп» змінили профіль. Команда зіграла зі своїми вболівальниками у міні-футбол! Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

– Ми тільки приїхали із виїзного матчу в Києві. Дізналися про цю зустріч, зібралися і прийшли. Дуже хороша нагода поспілкуватися з баскетболістами у невимушеній атмосфері, пограти у футбол. Чудові відчуття, – такі враження у Анастасії Мірошник, уболівальниці «Черкаських Мавп».

Напередодні новорічних свят у баскетбольному клубі вирішили організувати зустріч зі своїми прихильниками. Причому обрали не стандартний вид спілкування – за грою у міні-футбол. «Черкаські Мавпи» щороку проводять зустрічі зі своїм фан-сектором, проте товариський матч, та ще й з міні-футболу – вперше. Баскетболісти, вболівальники, працівники клубу – усіх захопила гра.

Володимир Гриценко, директор ТОВ «Черкаські Мавпи»:
– Вирішили урівняти шанси. Щоб і баскетболісти, і вболівальники були у більш-менш рівних умовах. Враження від матчу – позитивні. Добре отак зібратися і поділитися енергетикою не лише в баскетболі, а й іншим способом. Причому цим футбольним матчем ми не обмежуємося. Далі плануємо провести змагання між гравцями і вболівальниками і в інших видах спорту: пінг-понг, бадмінтон, шахи, шашки. Хочемо влаштувати міні-спартакіаду «Черкаських Мавп».

Охочих пограти зібралося чимало, тому учасники поділилися на чотири команди і грали між собою по колу. У кожному колективі обрали капітана й почалася гра. Кожен із гравців знайшов для себе свою роль. Андрій Шаламов – марнував моменти і віддавав довгі навісні передачі; Клим Артамонов – вичікував на помилку суперника й грав на контратаках; Дмитро Скапінцев – з усією серйозністю підійшов до захисту власних воріт; Олександр Кобець – встиг пограти як на вістрі атаки, так і у воротах.

Клим Артамонов, гравець «Черкаських Мавп»:
– Приємно ось так зустрітися із вболівальниками перед такими світлими святами, Новим роком та Різдвом. Хочемо у такий спосіб подякувати своїм уболівальникам, які нас гаряче підтримують скрізь, і вдома і на виїзді. Такі заходи зближають, і йдуть лише на користь. Думаю, було б добре проводити щось подібне й на інші свята». Сподобалась гра і Максу Мірошніченку: «У нас всі в команді люблять футбол. Іноді на тренуваннях граємо, а зараз у нас ще одна нагода показати, хто на що здатний.

По грі практично не лишила шансів своїм суперникам зв’язка Ткаченко-Руслов-Воєвода. Вони продемонстрували якісну комбінаційну гру й забивали хороші голи. Розпочинав атаки команди масажист «Мавп» Іван Котляр, а на останньому рубежі надійно відстояв центровий-воротар Дмитро Скапінцев.

Втім, переможців і переможених у цьому турнірі не було. Усі захопилися грою й провели значно більше матчів, ніж запланували до цього. Міні-футбол вдався на всі сто.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x