Новорічні прикмети, що принесуть щастя

Новорічні прикмети, що принесуть щастя

Кажуть, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Звісно, ця прикмета стосується більше емоційного стану. Адже зустрічати Новий рік треба з гарним настроєм та позитивними людьми. «Нова Доба» підготувала кілька порад-прикмет, які, коли дуже-дуже повірити, принесуть удачу й щастя в Новому 2016 році.

✳ Якщо жінка перед Новим роком накине на плечі хустку і зніме її під час бою курантів, вона позбудеться всіх проблем і бід, що супроводжували її в році, що минає. Знову-таки, важливий настрій: якщо повірите в це, створите можливість позбутися неприємностей.
✳ Щоб у прийдешньому році жити в достатку, на новорічному столі має бути багато страв. Також стіл треба накрити білою скатертиною і покласти під кожен кут по монетці.
✳ До Нового року слід попросити вибачення в усіх, кого образили минулого року ненароком. А ще навести чистоту в домі, натерти скло, меблі, дзеркала, щоб сяяли. Непогано нарешті розібрати всі завали й очистити простір для нових речей. Викинути з дому надбитий або тріснутий посуд. Позбутися предметів, що нагадують про неприємності минулого року. Нехай усе недобре лишається в минулому, не варто переносити його в майбутнє. А от безпосередньо перед Новим роком не можна виносити сміття з оселі, інакше цілий рік не буде домашнього благополуччя.

✳ На новорічному святковому столі й в оздобленні будинку мають бути фрукти, рис, пшениця, горіхи все те, що символізує достаток.
✳ Чим більше людей привітати, тим більше удачі чекає Новому році. Кажуть, що під Новий рік необхідно мати амулети й обереги, які принесуть удачу і захистять сім`ю.
✳ Коли б’ють куранти, швидко напишіть на клаптику серветки своє бажання, запаліть і опустіть у келих із шампанським, випийте його до останнього ковтка до 12-ої години. Ваше бажання обов`язково здійсниться. А ще кажуть, коли за хвилину перед боєм курантів очистити мандарин від шкірки й покласти під ялинку, то рік буде дуже щасливим…

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x