Що принесе вогняна Мавпа в Новому році

Що принесе вогняна Мавпа в Новому році

Новий 2016-ий буде роком Вогняної Мавпи. Це креативний, винахідливий знак, який у першу чергу сприяє людям із творчою іскрою. Ті ж, кому пощастило народитися під знаком цієї тварини, дуже люблять фантазувати, завжди сповнені цікавими ідеями, пропозицій і задумів.
Стародавні мудреці стверджували, що вогонь – відбиття безперервного руху вгору, він уособлює лідерство, успіх і самовдосконалення. Тож більшість астрологів упевнені, що 2016-ий принесе кар’єрне зростання і успіх в усіх починаннях.
Стихія вогню тісно сплітається з червоним кольором – символом упевненості, сили, енергії й удачі. Наступного року не варто пасувати перед негараздами, боятися ризикувати. Навпаки, слід прагнути змін.
А ще червоний відтінок – колір любові, пристрасті і міцних відносин. Тому прийдешній 2016 рік обіцяє бурхливі романтичні союзи та яскраві стосунки.
І насамкінець пам’ятайте: саме цього року в кожного з’явиться шанс змінити все на краще – як у кар’єрі, так і в особистому житті. Головне – не проґавте ці шанси.
Роки Мавпи за китайським календарем: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028.

ЩУР
Меркантильна складова може негативно вплинути на особисте життя Щурів. Захопившись гонитвою за фінансами, вони ризикують утратити тих, хто їм близькі. Тому якщо Щури не хочуть уже наприкінці року шкодувати про те, що трапилося, вони повинні постаратися і докласти всіх зусиль для збереження своїх стосунків. Бережливі від природи Щури в 2016 році такими й залишаться. Щоб наприкінці року зробити бажану велику покупку, вони будуть готові спокійно пожертвувати дрібницями. Не бажаючи ризикувати, Щури не робитимуть сумнівні вкладення і не даватимуть у борг. У 2016 році основними проблемами зі здоров\’ям для Щурів будуть застуди й суглобові нездужання. Тому їм дуже важливо загартовуватися і підвищувати імунітет, а в холодну пору – одягатися тепліше, інакше інфекційні хвороби їх наздоженуть. Узагалі Вогняна Мавпа закликає їх звертати більше уваги на здоров\’я, інакше можуть бути ускладнення.

БИК
Кілька подарунків зробить Вогняна Мавпа в амурній сфері – зазвичай не властиві Бикам витонченість і витриманість зроблять їх привабливішими для об\’єкта пристрасті. Щирість Биків дозволить їм залишитися друзями навіть із колишніми коханими. У рік Вогняної Мавпи Бики намагатимуться збільшити свої надходження. І це бажання здійсниться, але поспішати не варто – доходи будуть підвищуватися поступово. Пішовши на невиправданий ризик, Бик утратить занадто багато, а то й зовсім розориться. Ризикувати не варто навіть у дрібницях: перед тим як позичати гроші навіть надійній людині, потрібно все ж узяти з неї розписку. Інакше можна залишитися без грошей. Рік Мавпи не позначиться особливо негативно на здоров\’ї представників цього знака. От хіба що харчуванню потрібно приділити більше часу. Навіть якщо роботи так багато, що хочеться перекусити шкідливим фаст-фудом, потрібно від нього відмовитись. І ще варто бути трохи обережніше – навесні й восени можливі травми, причому ризик їх отримати досить високий.

ТИГР
Рік Вогняної Мавпи не принесе Тиграм удачу в любові, але господиня року тут ні до чого – всьому виною складний тигровий характер. Цьому представнику котячих потрібно в стосунках бути головним, а це подобається далеко не всім. Тож розлучень у 2016 році буде забагато. Тигру потрібно насамперед розібратися в собі. Можливо, варто навіть звернутися до психолога, який допоможе закоханому Тигру знайти свій шлях у світі відносин. Фінансова великодушність Тигра не знатиме меж – навіть відчуваючи деякі фінансові труднощі, він допоможе своїм друзям і близьким. Якщо Тигр сам потрапить у скрутне становище, то допомога від друзів не змусить себе чекати. Якщо Тигр готовий ризикнути, йому варто спробувати щастя в лотереї. Цього року Тиграм особливу увагу потрібно приділити своєму імунітету, інакше торішні захворювання неминуче про себе нагадають. Подбайте і про серцево-судинну та лімфатичну системи. Стежте за рівнем холестерину і більше рухайтеся.

КРОЛИК
Вогняна Мавпа зробить Кролика домашнім – цього року він буде готовий пожертвувати кар\’єрними висотами заради збереження чи створення сімейного затишку. Якщо Кролик дійсно покохає, то він буде здатен на красиві залицяння і справжні почуття. Однак зрад та істерик він прощати не має наміру – у такому випадку розставання буде швидким. Фінансове становище Кроликів залишиться непоганим, грошей на свої потреби і бажання вистачить. І хоча постійного великого прибутку представникам цього аж ніяк не меркантильного знаку очікувати не варто, можливі приємні подарунки долі у вигляді виграшів або якихось грантів, пов\’язаних із його діяльністю. Кроликові цього року не доведеться надмірно турбуватися про здоров\’я, проте навчитися не тримати в собі негатив усе ж варто. Адже саме така невмотивована стриманість може стати причиною хвороби. Причому не тільки банального нервового зриву, але і набагато більш серйозних захворювань. До того ж, якщо Кролик буде нескінченно стримуватися, емоції знайдуть вихід у непідходящий момент і можуть спровокувати непотрібний конфлікт.

ДРАКОН
Дракони будуть підкорювати тих, кого обрало їхнє серце. Дракону варто відволіктися від притаманного міфічній тварині бажання панувати безроздільно, інакше близькі люди можуть не витримати тиску і просто покинути його. Отже, варто діяти не силою, а ласкою і дарами. Так можна домогтися набагато більшого і отримати справжнього й відданого партнера чи супутника. Вогняна Мавпа внесе деякий сумбур у фінансові справи Драконів, у них з’явиться кілька нових витратних статей бюджету. Тож представникам знака варто заздалегідь підготуватися до деяких фінансових труднощів, щоб потім не розгубитися. Однак період затягування поясів триватиме не весь рік, а займе всього лише перші дві третини. Вже до зими Дракони зможуть дозволити виділити гроші на дорогі покупки й навіть укласти певну суму в прибуткову справу. Цього року Дракону потрібно звернути увагу на зміцнення імунітету, регулярні візити до лікарів і догляд за собою обов\’язкові. Самолікування протипоказане повністю – застосування ліків, не призначених лікарем, загрожує ускладненнями й неприємними наслідками. Вогняна Мавпа також попереджає Дракона про підвищену небезпеку отримання травм, тому від екстремальних розваг краще відмовитися.

ЗМІЯ
Вразливість і ревнивість Змій можуть привести їх до сварок із коханою людиною. У 2016 році вони будуть не лише вельми самовіддані у своїх почуттях, а й вимогливі до партнера. Вогняна Мавпа радить Змії спокійно прожити цей рік і не чекати від нього любові чи довгострокових союзів. Фінансові справи Змії в 2016 році не можна назвати благополучними. Непередбачені витрати будуть їх усерйоз турбувати. Такий стан справ уже до середини року змусить Змію задуматися про способи нечесного заробітку. Але Вогняна Мавпа застерігає її від цього: користі від незаконних дій Змії все одно не буде, а от покарання ймовірне. Отже, Змії краще забути про шахрайські схеми і продовжувати працювати чесно. Щоб рік пройшов без турбот про стан здоров\’я, потрібно дбати зарані. Постійний контроль дозволить забути про проблеми, профілактичні заходи, а налагоджений режим харчування принесе користь організму. У рік Вогняної Мавпи Змії краще не вживати багато алкоголю і жирної їжі, інакше проблеми з судинами та серцем відправлять її до лікаря.

КІНЬ
Любовні стосунки будуть не найсильнішою стороною Коня в 2016 році. Якщо представник знаку перебуває в шлюбі, то і йому, і партнеру доведеться докласти багато зусиль, аби справа не дійшла до розлучення. Якщо ж йому судилося закохатися, то перші півроку його чекає боротьба за серце протилежної статі. Однак наполегливість Коня дасть хороший результат – уже до літа обранець буде належати йому. «Багато грошей і відразу» – ось той девіз, під яким Коні бажають провести рік 2016-й. Заради швидкого збагачення вони ризикуватимуть значною сумою, і нічим хорошим це не закінчиться. Хотіти все і відразу – не шкідливо, але робити це потрібно з розумом і розумним порадникам поруч. Інакше й до розорення недалеко. Здоров’я Коня залишить бажати кращого. Можливі проблеми з тиском та гормонами.

КОЗА
Цього року пристрасний характер Кіз накличе на них неприємності. Виконання всіх примх і бажань партнера може викликати неправильне враження – партнер просто буде вважати Козу своїм особистим джином. Тому такий спосіб уникнути настільки ненависних представниками знаку скандалів позначиться на стосунках плачевно. Якщо не тримати себе в руках, то про довгострокові стосунки можна забути на кілька найближчих років. Звичайно, рік Мавпи не міг не принести удачу Козі. Удача ця буде помітна в усіх її фінансових справах, але доходи цього року не можна назвати суттєвими. Зате ці невеликі доходи можна зробити вкладеннями, які несподівано принесуть чималий прибуток. Та все це можливо тільки в тому випадку, якщо Кози ризикуватимуть розумно. Ближче до зими Козі доведеться зважитися на великі витрати, щоб порадувати свою кохану людину, але це будуть перспективні вкладення у стосунки з ним.
Астрологи радять Козам не впадати в депресію, як би багато не навалювалося проблем. Справа в тому, що це все негативно позначиться не тільки на нервовій системі, тут недалеко до проблем із судинами й серцем. Щоб відволіктися від проблем, Козам треба багато гуляти, за можливості відволікатися і, звичайно, не придумувати собі нових неприємностей. А якщо щось заболіло, терміново звертатися до лікаря.

МАВПА
Мавпи, як правило, несерйозно ставляться до стосунків, і 2016 рік не стане винятком. Якщо стосунки будуть Мавпі тягарем, вона обов\’язково знайде привід для того, щоб піти, й чекати її назад не варто. Хоча в 2016 році у Мавп і не буде постійного джерела доходу, витрачати гроші вони будуть часто і з задоволенням. Швидше за все, якщо їм захочеться зробити велику покупку або вкласти солідну суму в багатообіцяючий проект, вони навіть не будуть обтяжувати себе зароблянням потрібної суми. Мавпа піде простим шляхом – і просто попросить у позику в когось зі своїх численних знайомих або візьме кредит. Мавпам варто звернути велику увагу на профілактику й слідкувати за своїм здоров’ям, спеціальні вітаміни і відпочинок допоможуть його не зіпсувати. Крім того, в 2016 році Мавпа повинна слідкувати за тим, що їсть, інакше ризикує отруїтися.

ПІВЕНЬ
Зайва вразливість і недовірливість Півня зробить нелегкими стосунки з партнером. Навіть знаючи, що неадекватна реакція на його слова викликана невпевненістю Півня в собі, партнер може образитися. Якщо у представників знаку не вийде позбутися цієї риси характеру, вони повинні бути готові до страждань. Якщо ж усе вийде, то їх чекає відновлення стосунків із коханою людиною. Якщо ж Півень до цього року так і не знайшов свою другу половинку, то Вогняна Мавпа навряд чи йому допоможе. Півневі знадобиться дуже багато грошей на втілення всього задуманого, але це не будуть значно великі суми. Тому всі сили й фінанси потрібно направити на дійсно вартісний проект. Вогняна Мавпа застерігає від позичання грошей друзям – давати їх потрібно тільки перевіреним людям і перед цим сто разів гарненько подумати. Підірване ще в минулому році здоров\’я Півня зажадає від нього серйозної уваги. Якщо ситуація дозволяє, у перші ж місяці йому потрібно поїхати на курорт. Особливу увагу Півні повинні приділити своїй щитовидній залозі, яка знаходиться цього року в зоні ризику. Так що представникам знаку варто ввести в свій раціон продукти, багаті йодом. Якщо Півням необхідна операція, найкраще планувати її на перші і останні місяці в 2016 року.

СОБАКА
У рік Вогняної Мавпи Собакам випаде шанс угамувати свою волелюбність і знайти нарешті ідеального партнера. А після налагодження інтимної сфери вони перейдуть на новий рівень духовної близькості, що може стати основою для міцного шлюбу. Ті представники знаку, які перебувають у шлюбі, можуть бути спокійні – розлучення їм, імовірніше, не загрожує. Запасливі Собаки на початку року матимуть змогу вкласти накопичену суму в справу, що обіцяє гарний прибуток. Якщо інтуїція підкаже, що воно варте уваги, тоді фінансові кошти обов\’язково повернуться сторицею. Добре, якщо це станеться ще до закінчення року – в цей період може з’явитися ще одна вигідна справа, від якої просто гріх буде відмовитися. Якщо до цього в Собак були проблеми, пов\’язані з зайвою вагою, або турбувала серцево-судинна система, рік Вогняної Мавпи буде сприятливим для вирішення цієї проблеми. Це вдалий час для того, щоб зайнятися здоров\’ям і фігурою, сісти на дієту й навіть зважитися на косметичну операцію.

СВИНЯ
Нерішучість Свиней у романтичних справах може призвести до сумних наслідків – наполегливіший конкурент відіб’є в них кохану людину. Але є і більш перспективний варіант – якщо Свиня зуміє позбутися від комплексів і довірити партнеру свої сподівання, то стосунки пари лише зміцняться. У 2016 році Свині ризикують розтратити свій бюджет. Це може бути викликане кількома причинами. По-перше, їм захочеться отримати багато грошей і нічого при цьому не робити. По-друге, вони будуть схильні до дорогих покупок. Причому не стільки тому, що їм особливо цього хочеться, а з метою справити враження. Найкраще для Свині використати власні кошти – витратити їх на нерухомість ще на початку року. Здоров\’ю Свині в 2016 році не загрожують ні небезпечні віруси, ні поширені інфекції. Якщо щось і може підірвати імунітет і розтратити накопичені запаси сил, так це нервове перенапруження. Варто відмовитися від звички засмучуватися через дрібниці. Також у першій половині року Свині краще взяти відпустку задля задоволення та активного відпочинку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x