Бондаренко з депутатами випробували нові тролейбуси

Бондаренко з депутатами випробували нові тролейбуси

Перше випробування трьох тролейбусів, які надійшли до Черкас із Луцького автомобільного заводу здійснили сьогодні міський голова та депутати. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Як повідомив голова міської ради Анатолій Бондаренко, вартість тролейбусів – 3 мільйони гривень кожен. У міській раді планують закласти кошти на подальше придбання тролейбусів, щоб протягом наступного року повністю оновити тролейбусний парк.

Поки що нові тролейбуси не замінять старих – ними збільшать кількість машин, щоб можливим стало збільшення частоти курсування транспорту. Уже з Нового року нові тролейбуси вийдуть на лінії. Перед цим тролейбуси пройдуть перевірку й тестування, а водії звикнуть водити новий транспорт.

Бондаренко з депутатами випробували нові тролейбуси
– У моєму розумінні тролейбусний парк – питання номер один. Тим паче у тій ситуації, яка складається з прийняттям нового бюджету. Якщо не буде пільгового перевезення – це буде пільговий колапс. Якщо пенсіонери не отримають пільг на проїзд – будуть страшні речі, – заначив Анатолій Васильович.

Більше фото тролейбусів тут.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x