Сусід украв у золотоніщанина 6 металевих труб

Сусід украв у золотоніщанина 6 металевих труб

Крадій зайшов на територію сусіда та викрав 6 металевих труб, які наступного дня здав на металобрухт. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку з території нежилого будинку до Золотоніського відділу поліції зателефонував 38-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що до свого нежитлового будинку навідується рідко. Цього разу, він приїхав та виявив, що з подвір’я викрадено металеві вироби.

Опрацьовуючи надану інформацію, працівники поліції перевірили пункти прийому металобрухту та опитали місцевих жителів. На одному із приймальних пунктів, правоохоронці виявили викрадені у заявника труби. Працівник пункту надав опис підозрюваного. Ним виявися 46-річний житель одного із сіл району, якого правоохоронці знайшли за місцем проживання. Свої дії зловмисник пояснив безгрошів’ям.
Слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x