Уманчанин украв гроші із загубленої банківської картки

Уманчанин украв гроші із загубленої банківської картки

Зловмисник підібрав пін-код до забутої в банкоматі картки і зняв з рахунку 3000 гривень. Картку знищив, а кошти витратив на розваги. Його дії кваліфіковані слідчим як крадіжка. За скоєне чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив ГУ НП в Черкаськый області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки. Жінка повідомила, що з власної необережності залишила електронну картку в одному із банкоматів міста. Коли повернулася, картки не виявилося, а вже згодом на її мобільний надійшло повідомлення про зняття коштів із рахунку.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами працівники поліції встановили особу зловмисника. Як виявилося, 36-річний непрацюючий уманчанин став свідком того, як пенсіонерка залишила свою картку в банкоматі. Чоловік не став кликати жінку, а натомість, підібравши номер пін-коду, скористався даною карткою та зняв готівку з рахунку.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Особу зловмисника встановлено.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x