У Черкасах горів багатоквартирний будинок

У Черкасах горів багатоквартирний будинок

Сьогодні вночі, близько 2.00 по вул. Вернигори рятувальники під час ліквідації пожежі у 5-ти поверховому житловому будинку врятували двох людей, що мешкали на п’ятому поверсі. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Вогонь виник через необережне поводження 68-річної господарки, яка мешкає на 4-му поверсі. Прокинувшись від вогню, який виник за попередніми даними через залишену без нагляду свічку, жінка вибігла на свіже повітря та почала кликати на допомогу. На час прибуття першого рятувального підрозділу вогонь охопив кімнату та загрожував поширитися на інші житлові квартири. Рятувальникам стало відомо про двох літніх людей, 1941 та 1942 р. н., які потребували допомоги на п’ятому поверсі.

Поки одні рятувальники проводили роботи щодо ліквідація пожежі на 4-му поверсі, інші у захисних апаратах по автодрабині піднялися на останній поверх. Знайшовши в одній із задимлених кімнат господарів, рятувальник передав їм захисні маски із киснем та вивів на свіже повітря.

Повністю ліквідувати пожежу рятувальникам вдалося о 03.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x