У Черкасах встановили рекорд із наймасовішого виконання різдвяної колядки

У Черкасах встановили рекорд із наймасовішого виконання різдвяної колядки

\”Добрий вечір тобі, пане господарю\” – цю відому українську колядку в ТРЦ \”Любава\” заспівали напередодні Різдва понад сім сотень людей. У такий спосіб вони не просто привітали жителів та гостей нашого міста з новорічними святами, а ще й встановили новий національний рекорд: із наймасовішого одночасного виконання різдвяної пісні.

Серед колядників, які розмістилися на трьох поверхах торгово-розважального центру, були ті, хто займається співом професійно (це і місцевий народний хор, і юні вокалісти шкіл естетичного виховання) й аматори. До них приєдналися депутати міської ради та мер Черкас Анатолій Бондаренко. Загалом же стати частинкою рекорду міг будь-хто охочий із відвідувачів.

Досягнення черкащан у категорії «наймасовіше одночасне виконання різдвяної колядки» підтвердила й керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

– Найбільш цінними є рекорди, які об’єднують і згуртовують людей. Рік розпочався з Черкас – ваше місто сьогодні заколядувало на всю Україну. Хай він буде щедрим і багатим на таланти, яких у вас чимало, – зауважила вона. – Цю подію ми номінуємо на рекорд України.

Лана Вєтрова запевнила: зважаючи на ті дані, які їй надали організатори заходу, Черкасам таки вдалося встановити новий рекорд. Остаточні результати оголосять за тиждень.

Окрім колядки \”Добрий вечір тобі, пане господарю\”, заспівали ще одну – \”Небо і земля\”. Дітлахи, які долучилися до виконання колядки, отримали солодкі подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x