Канівські поліцейські затримали крадія золотих прикрас

Канівські поліцейські затримали крадія золотих прикрас

З інформацією про крадіжку до Канівського відділення поліції звернувся 31-річний місцевий житель. Як з’ясували правоохоронці в гості до заявника інколи навідувався товариш та ночував у нього. Цього разу після ночівлі постраждалий виявив відсутність золотих виробів.

Отримавши опис гостя, правоохоронці розпочали пошуки. Провівши ряд заходів, працівники поліції затримали 34-річного чоловіка на одній із вулиць міста та доставили до відділення поліції. При спілкуванні з підозрюваним правоохоронці з’ясували, що він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та крадіжками заробляв собі на наркотики. Також при особистому огляді підозрюваного, працівники поліції виявили викрадений у потерпілого золотий хрестик та чек з ломбарду, куди він встиг здати золоті сережки.

Наразі підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Працівники поліції перевіряють чоловіка на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень на території району. Слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Про це “Нова Доба” дізналася у секторі комунікацій головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x