У Черкаській області оголосили штормове попередження

У Черкаській області оголосили штормове попередження

Уже впродовж доби черкаські вулиці від снігу прибирає 30 одиниць техніки та 310 працівників комунальних служб міста. Робота над розчищенням доріг та прибудинкових територій у Черкасах триватиме й надалі, повідомив заступник міського голови Черкас Юрій Гончаров. Про це “Нова Доба” дізналася на сайті міської ради.

За словами Юрія Гончарова, в Черкаській області оголосили штормове попередження. Удень 8 січня очікуються складні погодні умови – місцями сильний і мокрий сніг, хуртовини. Він просить усіх жителів міста з розумінням поставитися до ситуації, яка склалася через інтенсивні снігопади, та до роботи комунальників. Разом із тим, міська влада звертається до підприємців, аби вони прибрали сніг біля своїх закладів.

– Хочу звернутися про допомогу з прибиранням снігу й до тих підприємців, які мають відповідну техніку, – зазначив Юрій Андрійович. – Усіх жителів міста просимо прибрати свій транспорт із прибудинкових територій і поставити його на спеціалізовані автостоянки, аби не перешкоджати розчистці снігу в дворах.

Поки комунальники боряться зі стихією, водії скаржаться: Черкаси так засипало снігом, що доводиться \”відкопувати\” свої транспортні засоби. Приміром, в одному із мікрорайонів Черкас величезна автівка застрягла у снігу посеред дороги. Тому її водій був змушений взяти до рук лопуту та почати розгрібати машину. Про подібні ситуації дедалі частіше черкащани пишуть у соцмережах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x