Пернаті в парках підобідують із дизайнерських годівниць

Пернаті в парках підобідують із дизайнерських годівниць

Дизайнерські годівниці в парках Черкас стали місцем зльоту пернатих. Незважаючи на закінчення проекту “Fly cafe”, юні вихованці «Багатопрофільного молодіжного центру» ЧМР відвідали парки та підгодували пернатих.

Про це “Нова Доба” дізналася в прес-службі КП “Дирекція парків”.

Діти доклали неабияких зусиль та фантазії, щоб облаштувати «їдальні» для пернатих. Ці годівниці створені із міцних та вологостійких матеріалів. Тому пташки зможуть харчуватися з них всю зиму.

Діти розповідають: завжди приходять до годівниць і підгодовують пташок. А нині вирішили перевірити пташині їдальні на міцність, зауважують: конструкції ось уже кілька місяців під відкритим небом, а досі не втратили привабливості та стійкості. Батьки авторів креативних годівниць кажуть: діти дуже радіють, коли бачать, що саме їхні годівнички вподобали пернаті мешканці парків.

А навіщо пілкуватися про природу та птахів діти уже знають. Кажуть: варто дбати про птахів та тварин, як батьки дбають про дітей. Оскільки, вони наші менші брати.

КП «Дирекція парків» запрошує черкащан долучитися до підгодовування пташок. І нагадує: ця добра справа подарує задоволення і пернатим, і містянам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x