Впродовж доби черкаські рятувальники надали допомогу трьом водіям

Впродовж доби черкаські рятувальники надали допомогу трьом водіям

Зі снігового полонну було врятовано легковик, вантажівку та „швидку”. Про це „Новій Добі” повідомили в управлінні Державної служби України з НС у Черкаській області.

9 січня, о 09:30 на пункт зв’язку Смілянської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про вантажний автомобіль «Сканія» який застряг у сніговому заметі, на автодорозі Сміла-Кам’янка.

Черговим караулом Смілянської пожежно-рятувальної частини, який прибув на місце події було надано допомогу по звільненню автомобіля з снігового замету.

Цього ж дня, аналогічну допомогу надали канівські рятувальники, які звільнили із снігового замету поблизу села Трощин, автомобіль швидкої медичної допомоги «УАЗ».

О шостій годині вечора, в Золотоніському районі поблизу села Кедина Гора, водій автомобіля «Фольскфаген – Транспортер Т5» потрапивши на слизьку ділянку дороги не впорався із керуванням в\’їхав у сніговий замет де застряг.

На допомогу водієві оперативно прибули бійці Золотоніської пожежно-рятувальної частини, які витягли автомобіль із замету.

Загалом, з початку року допомога населенню підрозділами Управління ДСНС у Черкаській області надавалась вже 27 разів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x