На Звенигородщині крадії пробили стіну магазину

На Звенигородщині крадії пробили стіну магазину

На Звенигородщині поліцейські відшукали магазинних крадіїв, які вночі пробили отвір в стіні магазину й викрали готівку разом з алкоголем та продуктами харчування. За вчинене молодикам загрожує до шести років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Звенигородського відділу поліції звернувся приватний підприємець з повідомленням про крадіжку. Заявник повідомив, що невідомі обікрали його магазин. Звідки винесли готівку в сумі 5000 гривень, алкоголь та продукти харчування. Оглянувши місце події, поліцейські виявили розбиту вітрину магазину, а також частину розібраної стіни, через яку зловмисники проникли в середину. Експертам вдалося вилучили сліди взуття, що крадії залишили на місці вчиненні кримінального правопорушення.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів були встановлені особи причетні до даної крадіжки. Ними виявилися 28- та 30-річні молодики, один з яких був місцевим, інший житель сусіднього села. Поліцейським вдалося відшукати їх за адресою проживання. У їх домівках було виявлено викрадені товари, а також рештки недопитого алкоголю з магазину. Готівку зловмисники розділили між собою. У своїх показах зазначили, що спершу хотіли проникнути в магазин через вікно, однак їх зупинила решітка. Потім за допомогою сокири пробили отвір в стіні будівлі й проникли в середину. Звідки скоїли крадіжку.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x