«Новорічному» чорнобаївцю вручили свідоцтво про народження

«Новорічному» чорнобаївцю вручили свідоцтво про народження

У рамках Всеукраїнського флешмобу, який проводився 4 січня по всій країні, мамам малюків, які народилися в період з 31 грудня 2015 по 1 січня нового року, прямо в пологових будинках вручили свідоцтва про народження.

4 січня відбулося вручення свідоцтв про народження молодим мамам. Вручення пройшло в рамках Всеукраїнського флешмобу, організованого Міністерством юстиції. Одночасно о 1-ій годині дня у кількох столичних та обласних центрах України матусям малюків, які народилися в період з 31 грудня 2015 по 1 січня 2016 року, прямо в пологових будинках вручили відповідні документи.
До новорічної акції долучилися і в Чорнобаї. 4 січня в пологовому будинку голова райдержадміністрації Сергій Джоболда та Чорнобаївський селищний голова Алла Мірошниченко привітали батьків Асафа Сариєва та Джамалю Магеррамову з Чорнобая з поповненням в сім’ї.
Хлопчик народився 1 січня о 7-ій ранку (вага немовляти 3,200 кг, зріст 52 см). Першого в 2016 році новонародженого чорнобаївця батьки, у яких вже є маленька донечка, назвали Хаялом. Це ім’я, як тлумачать Інтернет джерела, є азербайджанським і означає «мрійник, мрія».

Разом з квітами від голови РДА та подарунками від селищного голови молода сім’я отримала свідоцтво про народження безпосередньо в пологовому будинку, і батькам не потрібно вже йти до РАЦСу. Всю свою увагу в перші дні вони зможуть повністю присвятити немовляті.
Зичимо сім’ї міцного здоров’я, злагоди та благополуччя!

Інна ЧМИХАЛО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x