На Звенигородщині гості забили господаря до смерті

На Звенигородщині гості забили господаря до смерті

Будучи напідпитку, під час чергового застілля, двоє чоловіків побили свого товариша. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер. Підозрюваних затримано, за вчинене їм загрожує ув’язнення до 15 років. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про зникнення рідного брата до Звенигородського відділу поліції звернувся 23-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що вже декілька днів його брат не відповідає на телефонні дзвінки.

Слідчо-оперативна група виїхала за місцем його проживання. В будинку на підлозі правоохоронці виявили труп чоловіка, руки та ноги якого були зв’язані, а на голові виднівся слід від удару. Заявник вказав, що це його 32-річний брат, якого він шукав. Працівники поліції провели огляд місця події, а експерти вилучили залишені зловмисниками сліди від взуття. Проведеними заходами правоохоронці встановили вбивць потерпілого. Ними виявились 28- та 33-річні раніше судимі рідні брати, які проживають в одному із сіл району. Чоловіків затримали за місцем проживання.

У кабінеті слідчого чоловіки розповіли, що того вечора прийшли до свого товариша в гості. Під час застілля у них виник конфлікт, який переріс у бійку. Один із братів схопив металеву кочергу та завдав потерпілому удар по голові, від чого він знепритомнів. Чоловіки зв’язали його та залишили на підлозі, а самі полягали спати в його будинку. Наступного дня виявили, що товариш від отриманих травм помер, зачинили будинок та пішли додому.

На даний час підозрюваним оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x