У Черкасах відбудеться фестиваль «Різдвяна коляда»

У Черкасах відбудеться фестиваль «Різдвяна коляда»

15, 16 та 17 січня в Черкасах відбудеться традиційний міський фестиваль «Різдвяна коляда».

15 січня на жителів та гостей міста чекає вуличний проект «Черкаси колядують». Долучитися до нього запросили колядників та щедрувальників, а це представники закладів освіти, організацій та установ міста. Усі вони зберуться на площі біля Дружби народів о 14.00, звідки вирушать до Театральної площі. А вже там о 14.30 відбудеться святкове дійство та пригощання учасників козацьким кулішем та чаєм. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

У суботу, 16 січня о 16.00 в рамках фестивалю дитячі й дорослі творчі колективи міста підготували концертну програму. Побачити її можна в Будинку культури ім. І. Кулика.

17 січня, у неділю, о 15.00 у Будинку культури ім. І. Кулика відбудеться ще одна різдвяна концертна програма, а о 17.00 – на Театральній площі на містян чекає вулична програма фестивалю «Різдвяна коляда».

Окрасою цьогорічної «Різдвяної коляди» стане Архикатедральний хор Собору св. Юра зі Львова. Послухати його всі охочі зможуть 17 січня як у Будинку культури ім. І.Кулика, так і на Театральній площі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x