У Тальному затримали гаражного злодія

У Тальному затримали гаражного злодія

Побачивши відкритими двері гаража, зловмисник викрав звідти бензопилу, яку наступного дня продав. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Тальнівського відділення поліції із повідомленням про крадіжку звернувся 39-річний житель одного із сіл району. Потерпілий повідомив, що з його гаража викрадено бензопилу, вартість якої становить близько 800 гривень.

Під час подворового обходу поліцейські отримали інформацію, що в день крадіжки люди бачили чоловіка, який ніс бензопилу вулицею. У чоловікові вони впізнали 31-річного місцевого жителя. Підозрюваного запросили до відділення поліції для дачі показів. Як з’ясувалося, підозрюваний товаришує з родиною потерпілого. В день крадіжки чоловіки спільно випивали. Коли зловмисник уже йшов додому, то помітив відчинені двері гаража, звідки й викрав інструмент. На наступний день поїхав до райцентру та продав бензопилу на базарі.

За даним фактом Тальнівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x