На Черкащині знов прогнозують сніг

На Черкащині знов прогнозують сніг

Із 8 січня на Черкащині середньодобова температура повітря була у межах -4..+1, що на 3-6° вище кліматичної норми на цей час. Тобто вже тиждень тепле вологе атлантичне повітря утримує підвищений температурний фон, що сприяло швидкому таненню та ущільненню снігового покриву. Із небезпечних явищ місцями по області спостерігався туман та слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

15 січня територія Черкащини буде знаходитися під впливом області підвищеного атмосферного тиску і холодних повітряних мас, що надходять з півночі Європи, тому погода прогнозується спокійною, лише ввечері атмосферні фронти зумовлять невеликий сніг, мокрий сніг та посилення вітру до 15-17 м/с.

16 січня погоду визначатиме циклон, що переміщуватиметься із південного заходу Європи через західні райони Черкащини, тому прогнозується ускладнення погодних умов: сильний сніг, мокрий сніг, місцями хуртовини, на дорогах снігові замети, налипання мокрого снігу, ожеледь, вночі посилення вітру до 15-20 м/с.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x