За кубок з міні-футболу змагалися в Чорнобаї

За кубок з міні-футболу змагалися в Чорнобаї

12 січня в спортивному комплексі селища Чорнобай уже вдруге поспіль відбувся дитячий турнір з міні-футболу на кубок «КНЯЖА» серед юнаків 2005 – 2006 р.н. У змаганнях взяли участь 6 міні-футбольних команд вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл з смт. Чорнобай, смт. Оржиці, с. Богодухівки, м. Канева та дві команди з м. Черкас, які зіграли у двох групах. «Нова Доба» про це дізналася в Чорнобаївській РДА.

Дві команди ДЮСШ (Канів) та Дніпро (Черкаси) з хорошим підбором гравців вийшли боротися за третю сходинку. Так, за приблизно рівної гри, краще свої голові моменти використали гравці з Канівщини та виграли з рахунком 2:0.
Фінал виявився значно прозаїчнішим. Команда Дніпро – 80 (Черкаси), у запеклій боротьбі здобула вольову перемогу над командою господарів турніру. У першій половині тривала рівна гра, а от в другій перевага зросла аж до 5 м’ячів. У підсумку, 6:1 і кубок відправляється в Черкаси. Переможці та призери турніру нагороджені дипломами та медалями.

Тріумфаторами турніру стали:
1 місце – Дніпро – 80 (Черкаси)
2 місце – ДЮСШ (Чорнобай)
3 місце – ДЮСШ (Канів).

Кращими гравцями турніру серед вихованців Чорнобаївської ДЮСШ стали: Єфім Марінін, Денис Саюн (смт Чорнобай) та Станіслав Бір (с. Богодухівка), які були відзначені індивідуальними грамотами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x