Вистава «Три сестри»

Вистава «Три сестри»

Вистава, яка стирає грань між видами мистецтв, артисти, для яких немає неможливого: танцювальна драма «Три сестри» – це абсолютно новий і несподіваний синтез слова, музики і пластики.

Одна з найпопулярніших і, у той же час, найбільш незвичайних п\’єс А. П. Чехова надихнула молоду творчу команду, що складається з режисера Іллі Мощицкого, хореографа Миколи Бойченка та композитора Дмитра Саратського створити свою, музично-хореографічну версію цього твору.

П\’єса, в якій відсутній сюжет у звичному його розумінні, як не можна краще підійшла для подібного театрального проекту, в якому на першому місці стоїть емоційне і чуттєве відчуття світу.

Неоднорідність виконавського складу, який поєднав у собі танцівників та акторів, дозволить глядачеві під іншим кутом поглянути на чеховські роздуми про сенс буття і пошуках щастя. Виконавським ядром спектакль став балет D’Arts, артисти якого вперше приміряють на себе амплуа драматичних акторів. Музика, створювалася спеціально для проекту в живому процесі пошуку і реалізації нових ідей.

Режисер Ілля Мощицкий про виставу:

«Три сестри – п\’єса, головними діючими героями якої є час і нескінченні питання щодо сенсу людського існування. На початку 20-го століття це було шоком для глядача, шоком це залишається й тепер. Через більш ніж сто років, п\’єса все набирає і набирає актуальності. Масштаби протистояння світу духовного та матеріального, міщанства та інтелігентності, розрахунку та совісті розростаються, створюючи та збільшуючи прірви між людьми. Ми всі так само силимся стати щасливими, і все так само прислухаючись до себе, завмираючи перед страхом майбутнього. Чехов сформулював свої головні питання до людини, а ми в свою чергу намагаємося на них відповідати своїм спектаклем, міркуючи та продукуючи нові пошуки і нові теми».

Режисер – Ілля Мощицкий (Санкт-Петербург)
Хореограф – Микола Бойченко (Київ)
Композитор – Дмитро Саратський (Київ)

Тривалість вистави – 2 години 15 хв (з антрактом).

Дата: 18 лютого 2016, 19:00
Де: ПК «Дружба Народів», бул. Шевченка, 249
Ціна – від 100 до 220 грн
Замовлення, доставка та бронювання квитків за тел .: (093) 295-70-01, (098) 043-33-66.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x