Через грип померло семеро черкащан

Через грип померло семеро черкащан

Минулого тижня в Черкасах після ускладнень від «свинячого грипу» померла одна людина. Загалом же з початку епідемічного сезону, який розпочався наприкінці вересня, через грип померло 7 черкащан. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Попри сумну статистику, фахівці відзначають, що епідемпоріг вірусних захворювань на Черкащині підвищений лише в Христинівському районі. Тож від сьогодні за рекомендацією медиків та рішенням голови РДА там вводитимуться обмежувальні заходи.

Всього ж з початку епідемічного сезону в області захворіло близько 70 тис осіб. Серед них майже 44 тис – діти до 17 років. 4 тисячі 537 осіб було госпіталізовано.

– Нині рівень захворюваності на ГРВІ та грип дещо знизився – до трьох з половиною тисяч хворих на тиждень, – говорить начальник Головного управління Держсанепідслужби у Черкаській області, головний державний санітарний лікар Черкаської області Віра Чиж. – Проте після святкових днів – у кінці січня та на початку лютого прогнозуємо підвищення захворюваності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x