Дороги області розчищають 108 одиниць техніки

Дороги області розчищають 108 одиниць техніки

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Черкаській області. Дорожнє покриття переважно засніжене, однак наразі в регіоні працюють снігоочисні механізми й техніка, зокрема 108 одиниць, та 107 робітників.

– На ранок 16 січня очищено 50 км доріг від снігу, – зазначає начальник Служби автомобільних доріг в області Юрій Настенко, – з них на дорогах державного значення – 18 км, місцевого значення – 32 км. При цьому використано вже 373,3 т протиожеледного матеріалу. У цілому проїзд на автомобільних дорогах державного і місцевого значення забезпечено.

Фахівець також інформує, що вночі та вранці рух транспорту не припинявся, заторів на дорогах не зафіксовано, інформації про ДТП не надходило.

За його словами, роботи з зимового експлуатаційного утримання доріг продовжуються.

У зв’язку з тим, що у подальшому погіршуються погодні умови, зокрема 16-19 січня, Служба автомобільних доріг області просить учасників дорожнього руху утриматись від поїздок по території області та за її межами (без зайвої необхідності).

У разі потрапляння у затор під час ускладнення погодних умов, пов’язаних з сильними опадами у вигляді снігу, водії можуть звернутися за допомогою до оперативних служб:

Державної служби з надзвичайних ситуацій в області: 101(цілодобово),

Оперативного чергового департаменту з питань цивільного захисту ОДА: 32-99-91, 32-99-98

Диспетчер САД у Черкаській області за телефоном: (0472) 71-45-34 (цілодобово).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x