Під час обшуку в домівці звенигородця виявили 2 кг конопель

Під час обшуку в домівці звенигородця виявили 2 кг конопель

Працівники поліції під час санкціонованого обшуку в домівці 38-річного жителя Звенигородки виявили та вилучили два кілограми марихуани та пристрій для її вживання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це \”Нова Доба\” дізналась в секторі комунікацій ГУ НП в Черкаській області.

Працівники Звенигородського відділу поліції під час обшуку в домівці одного з місцевих жителів виявили стебла конопель, суху подрібнену наркоречовину, загальною вагою 2 кілограми, яка була розфасована в поліетиленові пакети, а також пристрій для її вживання. Господар будинку – 38-річний місцевий житель раніше вже притягувався до відповідальності за вживання та збут наркотичних речовин. Речові докази вилучені та направлені на дослідження.

Слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x