На Корсунщині чоловік обікрав сусідку

На Корсунщині чоловік обікрав сусідку

Розбивши вікно до будинку, зловмисник з середини приміщення викрав електропилу та металевий посуд. Частину викрадених речей чоловік відразу продав та витратив на оковиту. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це \”Нова Доба\” дізналася в секторі комунікацій ГУ НП в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку з дачного домоволодіння до Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернулась 37-річна жителька Києва. Жінка розповіла, що до дачного домоволодіння приїжджає час від часу. Цього разу, коли вона навідалась до будинку, виявила, що вікно розбите, в середині приміщення безлад та викрадено електропилу та металевий посуд. Потерпіла надала опис викрадених речей.

Проводячи огляд місця події, правоохоронці виявили на снігу сліди взуття, які вели до сусідського будинку, де на подвір’ї вони побачили викрадену у потерпілої електропилу. 31-річного підозрюваного правоохоронці доставили до відділення поліції для дачі показань. Як з’ясувалось, чоловік, щоб отримати гроші на оковиту, вирішив обікрасти будинок сусідів, в якому ніхто не проживає. Вночі проник на подвір’я, розбив вікно та зсередини викрав вищевказані речі.

Слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x