Смілянські поліцейські затримали зловмисника, який викрав із залізничного потягу електрокабель

Смілянські поліцейські затримали зловмисника, який викрав із залізничного потягу електрокабель

Смілянські поліцейські затримали зловмисника, що викрав із залізничного потягу електрокабель. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Про це \”Нова Доба\” дізналася в секторі комунікацій ГУ НП в Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції надійшла інформація від працівника залізниці, що невідомий намагається викрасти з пасажирського потягу електрокабель. На місце події прибув наряд поліцейських, що патрулював неподалік. Зловмисник, побачивши поліцейських, намагався втекти, однак був затриманий. При собі чоловік мав пилку по металу та відрізок викраденого проводу. Зловмисника доставили до відділу для дачі показань. Ним виявився 28-річний житель одного із сіл Смілянського району. Крадій розповів, що дізнався про наявність кабелю у вагонах від свого товариша. В подальшому крадене мав на меті здати на металобрухт.

За даним фактом слідчим відділенням Смілянського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x