За вкрадений гаманець смілянину загрожує три роки за гратами

За вкрадений гаманець смілянину загрожує три роки за гратами

У місті Сміла в громадському транспорті молодий чоловік витягнув з сумки пенсіонерки гаманець. За тиснявою вона і не помітила, як це трапилось. Крім значної суми коштів, в гаманці були і банківські картки. В розпачі 62-річна жінка звернулась в Смілянський міськвідділ міліції.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

В поле зору працівників міліції потрапив 23-річний непрацюючий, раніше не судимий місцевий житель. Як з’ясувалось, молодий чоловік намагався скористатись банківськими картками пенсіонерки. Врятувало те, що жінка вчасно заблокувала рахунки, чим завадила злодію.

Невдовзі працівники міліції встановили місцезнаходження зловмисника. При появі людей у погонах чоловік розгубився, виправдовувався, надав різні пояснення, але наявні докази вказували на його причетність до кримінального правопорушення.

За даним фактом слідчим відділенням Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Вилучені речові докази. При доведенні провини хлопцеві загрожує покарання у вигляді накладення штрафу, виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x