Черкасець допоміг злодію здати в ломбард власний ноутбук

Черкасець допоміг злодію здати в ломбард власний ноутбук

26-річний хлопець тільки тоді зрозумів, що його ошукав сусід, коли міліція стала шукати крадія.
Юнак розповів, що винаймає одну з кімнат в чотирьохкімнатній квартирі. Його не було вдома кілька днів, однак, коли повернувся, виявив, що його ноутбук зник.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Працівники міліції опитали сусідів потерпілого. Одна з квартиранток вже дві доби розшукувала свого співмешканця. Правоохоронці вирішили допомогти їй в цьому, а заодно й перевірити причетність молодика до вчинення крадіжки. Того ж вечора чоловіка розшукали у його родичів.

Спочатку він плутався в показах, проте згодом у всьому зізнався. Розповів, що ніде не працює, проте на розваги йому потрібні були гроші. Спершу вирішив викрасти ноутбук у своєї подружки, проте пошкодував її. Потім в поле зору зловмисника потрапив ноутбук сусіда. Викравши його, діждався власника техніки та попросив заложити від імені останнього ноутбук. Він пояснив сусіду, що свій паспорт забув у рідних, а без нього ноутбук в ломбард не приймуть. За виконану послугу пообіцяв пригостити випивкою. Нічого не підозрюючи, потерпілий погодився на пропозицію. За закладену в ломбарді техніку хлопці отримали 700 гривень, але таксист, який підвозив їх до бару, запропонував вигіднішу пропозицію – викупити ноутбук та перепродати йому за 1000 гривень. Виручені кошти молодики того ж вечора витратили на розваги. Після гарно проведеного часу потерпілий поїхав до родичів, а коли повернувся – виявив відсутність ноутбуку.

За даним фактом слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Працівники міліції встановлюють всі обставини цієї справи, триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x