На Катеринопільщині молодик намагався викрасти авто в пенсіонера

На Катеринопільщині молодик намагався викрасти авто в пенсіонера

Молодик проник до гаража пенсіонера, аби викрасти його авто, але зловмисника побачив господар та завадив йому здійснити задумане. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 та частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Катеринопільского відділення поліції надійшла інформація від 76-річного пенсіонера про те, що невідомий молодик намагається викрасти його автомобіль. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Заявник розповів, що гараж був замкнений, автомобіль також, коли він вийшов на подвір\’я, почув, що в гаражі хтось перебуває. Наблизившись ближче, побачив, як невідомий вибіг з приміщення. Замок на дверях гаража був відімкнутий, автомобіль викочений на вулицю.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено причетність до кримінального правопорушення 22-річного знайомого потерпілого. Як з’ясувалося, молодик нещодавно гостював у пенсіонера, тоді ж викрав в нього ключі. Вночі проник на подвір\’я та викотив автомобіль з гаража. Завести двигун йому не вдалося. Побачивши власника авто, втік з місця події.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 та частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або обмеження волі на строк від трьох до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x