Водохрещенське диво

Водохрещенське диво

Про те, як мій невинний пост про несподіваність снігопаду викликав роздратованість дружини мера, мабуть, не читав тільки ледачий. Розбудила вранці мене телефонним дзвінком Юлія Крапива. Спитала, де я не можу проїхати з візочком, бо є термінове доручення міського голови прочистити.

«Із прибудинковою територією впораємось, – сказала я. – А от тротуари по вулиці нечищені». І тоді трапилося водохрещенське диво: за лічені години приїхав тракторець і розчистив тротуар, який не чистили ще з попереднього снігопаду. Там була вузенька протоптана стежечка, якою не проїхати візочком. Я так зраділа, що дослухалася до поради Валерії Бондаренко: вивезла доню у візочку, взялася за лопату і прочистила територію двору біля свого під\’їзду. Витратила на це 2,5 години. Не думаю, що у працюючих людей знайдеться скільки часу й сил, аби виконувати чиюсь роботу. Але дякую щиро Анатолію Бондаренку за швидке реагування на критику.

Водохрещенське диво
Водохрещенське диво

Сподіваюсь, що колись наше місто стане комфортним без нагадувань у Фейсбуці чи у ЗМІ. І доня моя підросте і спитає: «Мам, а правда, що раніше комунальники не чистили тротуари і двори?» Ну тут фото до і після мого прибирання та, щоб було переконливіше, мої ноги і лопата.

Текст узятий із допису в соціальній мережі \”Фейсбук\”

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x