До ювілею Нарбута черкаські актори покажуть «Сватання на Гончарівці»

До ювілею Нарбута черкаські актори покажуть «Сватання на Гончарівці»

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка вшановує пам\’ять видатного художника Данила Нарбута. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

До 100-річчя від дня народження народного художника України Данила Нарбута черкаські глядачі зможуть побачити усю самобутню красу таланту митця, втілену у виставі, що стала однією із останніх робіт художника.

Із 1965 року народний художник України, лауреат премії імені Тараса Шевченка Данило Нарбут був головним художником Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка, створивши костюми та декорації до 70 вистав. Одну з його останніх робіт театр традиційно демонструє глядачам до річниці народження митця, вшановуючи пам\’ять видатного художника. Це вистава «Сватання на Гончарівці», де талант письменника, режисера-постановника та акторів доповнили яскраві та колоритні декорації та костюми Данила Нарбута.

Отже, у суботу, 23 січня, о 17-00, у приміщенні обласної філармонії, черкащани зможуть побачити «СВАТАННЯ НА ГОНЧАРІВЦІ» – найвідомішу і найулюбленішу музичну комедію – історію про відданість, самопожертву та справжнє незгасиме кохання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x