Обласний центр готовий до сильних морозів

Обласний центр готовий до сильних морозів

За повідомленнями Гідрометеоцентру, в Україну ідуть сильні морози. Перед вихідними місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заслухала керівників установ та організацій міста, які відповідають за забезпечення життєдіяльності Черкас. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Як повідомив директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко, підприємство працює в штатному режимі – запас реагентів та коагулянтів достатній, на підприємстві цілодобово чергує спеціальна група, готова реагувати на всі виклики ситуації.

Директор КП «Черкаситеплокомуненерго» Микола Кушнір запевнив, що техніка їх підприємства теж готова працювати на допомогу місту. Загалом же на роботу підприємства наразі масових скарг немає, а на ті ситуації, що виникають, працівники реагують оперативно.

Представник ПАТ «Черкасигаз» висловив сподівання, що завдяки постійній співпраці з усіма службами міста аварійних моментів вдасться уникнути.

Про свою готовність працювати в кризових ситуаціях заявив і начальник міськрайонного відділу управління ДСНС України в Черкаській області Андрій Хижняк, інші керівники установ та організацій міста.

Нагадаємо, в Черкасах з 18 січня цілодобово працює штаб оперативного реагування на надзвичайні ситуації, роботу якого координують заступник міського голови Юрія Гончаров та радник міського голови Роман Буданцев.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x