В Умані затримали жінку, яка забезпечувала наркотиками всю Черкащину

Наркотики, зброя та гроші. Таку \”здобич\” дістали черкаські правоохоронці. Поліцейські затримали в Умані жінку, яка постачала наркотики по всій області. Зловмисницю схопили не з порожніми руками. При собі наркоторговка мала незаконний товар та виручені за нього кошти.

П’ятнадцять тисяч гривень. Саме стільки вторгувала 42-річна уманчанка на збуті наркотиків. І це лише те, що вдалося знайти поліцейським у неї вдома. Наркоторговку затримали поблизу власної оселі. І не з порожніми руками.
Дмитро Грищенко, начальник сектору комунікацій Головного управління поліції у Черкаській області: \”У неї вилучено 70 мл готового до вживання ацетальованого опіуму, марихуану та 15-ть тисяч гривень. Всі речові докази вилучено. Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2-ою статті 307-ім ККУ\”.
І це далеко не всі знахідки поліцейських в імпровізованій схованці. Окрім чималого запасу наркотичних речовин, поліцейські знаходять ще й зброю.

Жінка займалася розповсюдженням наркотиків вже не перший рік. За цей час їй вдалося налагодити власну мережу збуту по всій області. Тепер горе-наркоторговці світить до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Правоохоронці ж продовжують шукати інших причетних до розповсюдження наркотику регіоном.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x