Двоє жителів Монастирищини обікрали кладовище

Двоє жителів Монастирищини обікрали кладовище

У селі Монастирищенського району двоє раніше судимих чоловіків з підсобного приміщення місцевого кладовища викрали металеві вироби. Зловмисників затримано протягом п’яти годин, сума збитків встановлюється. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Монастирищенського відділення поліції звернувся сільський голова одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що з підсобного приміщення сільського кладовища невідомі зірвали навісний замок і викрали металеві труби та конструкції для лавочок.

Правоохоронці, опитуючи селян, дізналися, що один із місцевих таксистів пропонував купити у нього речі, схожі на викрадені. При розмові з чоловіком він розповів, що ці речі отримав від двох клієнтів у якості оплати за нічні поїздки. Ними виявилися раніше судимі 22- та 38-річні жителі сусідніх сіл.

Чоловіків було запрошено до поліції для дачі показів. Підозрювані розповіли, що були напідпитку і на таксі поїхали «на справу». Водієві сказали, що потрібно зайти до родички, а самі пішли на цвинтар. Із дверей підсобного приміщення зірвали замок. Викрадені речі хотіли здати на брухт, але він пункт прийому був уже зачинений. Цими речами розрахувалися з таксистом.

Речові докази вилучено. За даним фактом Монастирищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x