На Драбівщині безхатько обікрав пенсіонера

На Драбівщині безхатько обікрав пенсіонера

Раніше судимий чоловік обікрав пенсіонера, якому за платню допомагав по господарству. Зловмисника затримано, він дає покази. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції звернувся 64-річний житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку. Пенсіонер розповів поліцейським, що добу його не було вдома, а коли повернувся, то побачив, що вхідні двері зламані, а з приміщення зникли 2 алюмінієвих бідони та 700 гривень.

Працівники поліції оглянули місце події та розпочали пошуки зловмисника. Оперативними заходами було встановлено, що до крадіжки причетний раніше судимий 36-річний селянин, який веде бродячий спосіб життя. Чоловіка знайшли в селі в одній із закинутих хат, там знайшли і викрадені бідони. Його доставили до поліції для дачі показів. Слідчому він пояснив, що потерпілому неодноразово допомагав по господарству і бачив, де той зберігав свої заощадження. Дізнавшися, що пенсіонера не має вдома, ломом зламав вхідні двері в будинок, і викрав гроші, які витратив на горілку та харчі.

За даним фактом Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x