В ОДА підтримали 25 молодіжних проектів

В ОДА підтримали 25  молодіжних проектів

Нещодавно в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації відбувся конкурс проектних пропозицій громадських організацій та ініціативних груп для включення в календарний план управління та їхньої подальшої фінансової підтримки. Його мета – підтримка громадської активності молоді та створення банку молодіжних суспільно-корисних ініціатив.

«Нова Доба» дізналася про це у прес-службі Черкаської ОДА.

– Конкурс проводиться ще з 2010 року, – зазначив начальник управління Максим Зеленський. – Цього року ми удосконалили пріоритетні напрямки діяльності управління, зважаючи на актуальні молодіжні теми, серед яких окремо виділили національно-патріотичного виховання молоді.
Цього року в конкурсі взяли участь 35 неурядових організацій, серед яких 17 – громадських організацій, 15 – ініціативних груп та 3 – благодійних фонди. Проекти пропозицій оцінювалися за такими основними критеріями: відповідність пріоритетним соціальним проблемам, актуальність, ефективність, залучення додаткових позабюджетних коштів, собівартість, подальша реалізація без додаткового державного фінансування, реалістичність та реалізація проектів в районах області.

До плану заходів управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації на 2016 рік подали 57 проектних пропозицій, з яких для розгляду комісією на публічному захисті відібрали 45. Після обговорення комісія підтримала 25 проектів з рекомендацією щодо виділення коштів на їх реалізацію.

Саме ці проекти включать до календарного плану управління для їхнього подальшого фінансування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x