ОДА знову під контролем міліції

ОДА знову під контролем міліції

Більше сотні „беркутівців” витіснили мітингувальників із будівлі облради. Кількох активістів міліція, затримала і відвезла у невідомому напрямку, незважаючи на спроби решти активістів зупинити машину.

Працівники МВС забарикадувалися в приміщенні обласної ради і поливають мітингувальників водою зі шлангів. Ті розламують лавочки у сквері за облрадою і палять вогнище.

Інформація про „звільнення приміщення Черкаської облради від правопорушників\” уже зявилася на офіційному сайті УМВС України в Черкаській області.

Тут також повідомляється, що за фактом скоєних кримінальних правопорушень слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 342 (Опір представникові правоохоронного органу) та ч.1 ст.294 (Масові заворушення) Кримінального кодексу України.

Фото сайту „Прочерк”

ОДА знову під контролем міліції

ОДА знову під контролем міліції

Близько першої години ночі учасники мітингу розійшлися. Міліція прочісує прибудинкові території навколо ОДА в пошуках демонстрантів. За інформацією \”Прес-центру\”, затримано вже 16 осіб. Серед них – жінка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x