Півсотні черкащан затримано за погром в ОДА (ВІДЕО)

Півсотні черкащан затримано за погром в ОДА (ВІДЕО)

Працівниками міліції затримали 58 учасників акції. На даний час проводиться опитування та встановлення ролі кожного в масових заворушеннях. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції.

23 січня на Соборній площі міста Черкаси громадяни в кількості близько 300 осіб, ігноруючи вимоги правоохоронців про збереження спокою та недопущення масових заворушень, направились до Обласної державної адміністрації, виламали двері та зайшли в фойє, пошкодили і підпалили майно. Молоді люди використовували піротехнічні засоби, каміння, залізні прути.

Відео з місця події

За фактом вчинених кримінальних правопорушень слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 342 (Опір представникові правоохоронного органу) та ч.1 ст.294 (Масові заворушення) Кримінального кодексу України.
Працівниками міліції доставлено до Соснівського районного відділу міліції 58 осіб. На даний час проводиться опитування та встановлення ролі кожного в масових заворушеннях.

УМВС України в Черкаській області звертається до громадян, мешканців Черкащини з проханням не піддаватися на провокації та залишатися на позиції дотримання Законодавства держави Україна, вирішувати складну ситуацію, що склалася, мирним шляхом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x