У Черкасах – 810 хворих на грип

У Черкасах – 810 хворих на грип

Черкаси продовжують хворіти на грип та ГРВІ. Станом на сьогодні занедужали 810 мешканців міста. Про це повідомив на своїй сторінці у «Фейсбук» директор департаменту охорони здоров’я Черкаської міської ради Олег Стадник.

– 547 дорослих (9 вагітних), 263 дитини, 20 медичних працівників. Госпіталізовано 24 дорослих і 40 дітей. Летальних випадків не було, 1 пацієнт у відділенні інтенсивної терапії. У стаціонарах знаходиться 61 дорослий пацієнт, 11 вагітних та 182 дитини, – повідомив Олег Стадник.

Чиновник наголосив на необхідності зберігати добре ставлення один до одного – як серед недужих, так і серед лікарів.

– На жаль, є випадки нетерпимості і непорозуміння з обох сторін. Важко усім, медики теж хворіють, замінювати немає ким. Професія важка і невдячна, на днях молодий педіатр не витримала і покинула роботу, сказавши – звільняйте по статті, але працювати не буду. Ще один лікар педіатр отримав догану за неякісну допомогу. Сьогодні в черговий раз спілкувався з тележурналістами: пояснюю, інформую, прошу максимально повно донести відповідну інформацію. Але ж і раптові приїзди в заклади знімальних груп на вимоги однієї зі сторін, без об’єктивного розбору часто спричиняють спотворену картину, вносять додаткову нервозність та озлобленість, – наголосив головний медик міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x