В Умані базу відпочинку передали на оздоровлення сімей атовців

В Умані базу відпочинку передали на оздоровлення сімей атовців

26 січня в сесійній залі Уманської міської ради відбулося засідання Центру допомоги учасникам АТО, в якому взяли участь представники волонтерських організацій, громадської організації учасників АТО «Булат», громадської організації «Уманська міськрайонна спілка учасників АТО», голова комісії з питань комунальної власності Володимир Панчук. Про це «Новій Добі» повідомили у Виконавчому комітеті міської ради Умані.

Відкрила засідання заступник голови Центру допомоги учасників АТО, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, яка ознайомила присутніх зі складом Центру, надала інформацію про роботу, яка проводиться в м. Умань щодо соціального захисту учасників АТО.

Голова ГО «Булат» Володимир Лисак проінформував про діяльність громадської організації у напрямку надання допомоги АТОвцям.

Голова комісії з питань комунальної власності Володимир Панчук повідомив про передачу бази відпочинку «Ставки» в оперативне керування управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради для оздоровлення сімей учасників АТО.

Нагадаємо, що Центр допомоги учасникам антитерористичної операції утворено розпорядженням міського голови від 20.11.2015 № 111-р. Основним завданням Центру є забезпечення взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських та волонтерських організацій, підприємств різних форм власності щодо вирішення питань надання різносторонньої допомоги учасникам АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x