Житель Золотоніщини украв у товариша плазмовий телевізор

Житель Золотоніщини украв у товариша плазмовий телевізор

Раніше судимий чоловік викрав у свого товариша плазмовий телевізор. Сума збитків, яку він наніс потерпілому, складає близько 4000 гривень. Поліцейські затримали крадія протягом чотирьох годин та вилучили речовий доказ. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку плазмового телевізора до Золотоніського відділу поліції звернувся 52-річний житель одного із сіл району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці, що прибули за викликом, з’ясували, що до заявника в гості приходив раніше судимий 34-річний односельчанин. Чоловіки випили по чарці і товариш залишився ночувати. Потерпілий вночі прокинувся та виявив, що разом з гостем зник його телевізор. Чоловік намагався самотужки повернути викрадене, але його товариш своєї причетності до зникнення плазми не визнавав.

Під час опитування можливих свідків, поліцейські дізналися, що чоловік, який за описом схожий на гостя заявника, по дешевій ціні пропонував купити у нього тлевізор, про який розпитували поліцейські. Підозрюваного знайшли за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. Розуміючи, що у правоохоронців достатньо доказів його вини, зізнався у вчиненому. Розповів, що скориставшись тим, що господар будинку заснув, викрав телевізор і продав його за 500 гривень. Виручені кошти відразу витратив на оковиту.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x