Золотоніських дітей навчали безпечної поведінки на кризі

Золотоніських дітей навчали безпечної поведінки на кризі

Через підвищення температури повітря крига на водоймах Черкаської області стала неміцною, тому існує ризик для життя людей, які виходять на лід. Для того, щоб нагадати дітям правила безпечної поведінки на кризі та навчити їх надавати допомогу людині, яка провалилася під лід, 29 січня співробітники Золотоніського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області провели для учнів школи-інтернат міста Золотоноша урок на тему: «Правила поведінки на льоду та надання першої допомоги потерпілому». Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Під час уроку школярі змогли на практиці побачити, як правильно допомогти людині на кризі, щоб самому не потрапити у воду. Також рятувальники нагадали їм основні правила безпечного відпочинку на льоду.

Співробітники ДСНС разом із дітьми відпрацювали різні ситуації, які можуть виникнути на льоду та способи надання допомоги потерпілому. Фахівці ДСНС продемонстрували рятувальне обладнання, яке бійці Служби порятунку використовують для порятунку потерпілих: рятувальний круг, пристрій для порятунку людей на воді «соломинка» та інше.

Діти, у свою чергу, залишили співробітникам Держслужби з надзвичайних ситуацій власноруч намальовані малюнки, на яких зобразили своє бачення безпечного перебування на кризі та надання допомоги тим, хто провалився під лід.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x